Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verkiezingsdebat Bunnik

28 februari 2022 @ 20:00 - 22:30

Verkiezingsdebat

Maandag 28 februari 2022

Voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt een verkiezingsdebat gehouden tussen de lijsttrekkers van de vier deelnemende partijen in de gemeente Bunnik. Het debat vindt plaats op dinsdagavond 8 maart om 20.00 in het Postillion Hotel in Bunnik.

Het leek erop dat dit debat vanwege de coronamaatregelen niet gehouden kon worden, maar dankzij de versoepelde maatregelen is het op het laatste moment toch mogelijk gebleken. Op verzoek van de partijen zelf en in samenwerking met de gemeente, hebben de vier wijkverenigingen uit Bunnik de voorbereidingen op zich genomen. De wijkverenigingen dragen de thema’s aan voor deze avond.

Naast specifieke wijkgerichte thema’s worden ook thema’s zoals wonen, verkeersontsluiting, geluidsproblematiek, herinrichting dorpscentra, groenbeleid, energie- en warmtetransitie, etc. besproken.

Het belooft een interessante en spannende avond te worden die onder leiding staat van een ervaren discussieleider. Alle inwoners van de gemeente Bunnik worden hierbij van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen.

Gegevens

Datum:
28 februari 2022
Tijd:
20:00 - 22:30

Locatie

Postillion Hotel
Baan van Fectio 1
Bunnik, Nederland
+ Google Maps