Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Knutsel middag Sint Maarten

9 november 2022 @ 15:30 - 16:30

Op vrijdag 11 november organiseert wijkvereniging BinnenBunnik weer traditiegetrouw samen met een aantal bewoners van de Grondslag een Sint Maarten-viering voor de kinderen uit de wijk. De kinderen lopen in de avond in kleine groepjes met een verlichte lampion langs de huizen. Na het aanbellen zingen ze liedjes ter ere van Sint-Maarten en krijgen daarvoor een traktatie, meestal snoep of fruit. Vind je het leuk als de kinderen bij jou aanbellen, zet dan een kaarsje, lantaarntje of lichtje voor het raam of in de tuin. De kinderen weten dan dat ze mogen aanbellen.

Om 19:00 uur wordt er binnen bij de Grondslag (hoek Kampweg, Camminghalaan) een verhaal voorgelezen over Sint Maarten. Alle kinderen uit de wijk BinnenBunnik (basisschoolleeftijd) en hun ouders zijn welkom.

Ter afsluiting krijgen de kinderen een kleine verrassing mee.

Op woensdagmiddag 9 november organiseert de wijkvereniging voor de leden een knutselmiddag. Kom tussen 15:30 en 16:30 samen met je ouder of verzorger een lampion knutselen in de Deel van de Kamp (Kampweg 4). Wij zorgen voor knutselmateriaal en wat lekkers te eten en drinken. Zorg zelf voor een stokje met lampje waar je de lampion aan kan hangen.

Zou je via voorzitter@binnenbunnik.nl aan willen geven als jouw kind komt knutselen? Dan weten we op hoeveel kindjes we kunnen rekenen.

Ben je nog geen lid van de wijkvereniging, maar wil je dat wel worden? Stuur dan een e-mail naar penningmeester@binnenbunnik.nl.

Gegevens

Datum:
9 november 2022
Tijd:
15:30 - 16:30