Reanimatie en AED training

Beste wijkgenoten,

In de zomer van 2019 hebben we met een BuurtAED-actie ervoor gezorgd dat er een extra AED ter beschikking is gekomen voor onze wijk. De AED hangt aan de rechter zijgevel van het huis aan de Langstraat 31. De AED is voor iedereen toegankelijk via de code 3131 (daarna op V drukken).

Via de HartslagNu app kunt u zich aanmelden als actieve BHVer en op die manier opgeroepen worden bij een noodgeval.

De wijkvereniging BinnenBunnik organiseert opnieuw een training ‘Reanimatie en AED’. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 15 april 2023 van 9.00u tot 13.00u op locatie in de Deel bij De Kamp, kampweg 2.

De training wordt gegeven door de heer Geijtenbeek, een professioneel trainer. De kosten bedragen €29,50 per persoon. U krijgt desgewenst een factuur, zodat u deze kosten kunt terugvorderen bij uw zorgverzekeraar. Check a.u.b. of dat bij uw zorgverzekeraar kan. De locatie wordt gefaciliteerd door de wijkvereniging. Lunch is niet inbegrepen. Voor koffie en thee tijdens de ochtend wordt wel gezorgd.

Na de training is er mogelijkheid om naar Langstraat 31 te lopen en te kijken waar de AED precies hangt en hoe de buitenkast wordt opengemaakt.

AANMELDEN! Er kunnen max. 10 mensen deelnemen; wie eerst komt, eerst maalt!

U kunt zich aanmelden via de website van de wijkvereniging BinnenBunnik www.binnenbunnik.nl of via activiteiten@binnenbunnik.nl.

Meldt u a.u.b. aan voor 1april!

Voor meer informatie: Kris De Prins (06-51154600)