Training Reanimatie en AED

Afgelopen zomer hebben we met een BuurtAED-actie ervoor gezorgd dat er een AED ter beschikking is gekomen voor onze wijk. De AED hangt aan de rechter zijgevel van Langstraat 31. De AED is voor iedereen toegankelijk via een code. Deze code is tegen diefstal maar is voor iedereen in de buurt beschikbaar en staat in de mailing over de training en op de flyer die her en der verspreid wordt. Via de HartslagNu app kunt u zich aanmelden als actieve BHVer en op die manier opgeroepen worden bij een noodgeval.

Samen met de wijkvereniging BinnenBunnik organiseer ik een training ‘Reanimatie en AED’. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 25 januari 2019 van 9.30u tot 13.00u (ongeveer) op locatie in de Deel bij De Kamp, Kampweg 2. De training wordt gegeven door de heer Geijtenbeek, een professioneel trainer. De kosten bedragen €29,50 per persoon. U krijgt desgewenst een factuur, zodat u deze kosten kunt terugvorderen bij uw zorgverzekeraar. Check a.u.b. of dat bij uw zorgverzekeraar kan.

Na de training is er mogelijkheid om naar Langstraat 31 te lopen en te kijken waar de AED precies hangt en hoe de buitenkast wordt opengemaakt.

Lunch is niet inbegrepen. Brengt u dus zelf iets mee om te eten,
indien u niet kunt wachten tot na 13.00u.

U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier. De locatie wordt gefaciliteerd door de wijkvereniging maar u hoeft geen lid te zijn om aan deze training mee te doen. Vanzelfsprekend moedigen we iedereen uit de wijk aan om lid te zijn (aanmelden voor de wijkvereniging kan via deze link).

Meldt u a.u.b. aan voor 11 januari via deze link! Tot dan!

Kris De Prins (0651154600, krisdeprins@hotmail.com)