Buitenspeeldag

Op woensdag 12 juni organiseerde de wijkvereniging de jaarlijkse Buitenspeeldag (voorheen Straatspeeldag). Ook dit jaar was het buitenfeest voor de kinderen weer op en rond het Zwateveldje. Voor de ongeveer 100 kinderen waren er veel activiteiten. Er waren oudhollandse spelletjes zoals blikgooien, eendjes vissen, spijkerbroek hangen en touwtje springen.  Er was een springkussen en kinderen konden grote zeepbellen maken en op gekke fietsjes rijden. Ook konden de kinderen mee met een ritje in een huifkar. De BSO Kind&Co heeft de kinderen geschminkt en Jongerenwerk Schoudermantel was er met een reuzen dartbord. Broekies was er met een mechanische surfplank, waar het de kunst was om zo lang mogelijk op te blijven staan. Autoservice Goes bracht een sloopauto die de kinderen konden spuiten in vrolijke kleuren. Er was limonade en appels van de boerderijwinkel de Achterdijk. Het was een hele leuke middag met overwegend zon en blije kinderen. 

Geef een reactie