Walking Dinner weer een groot succes

foto2Op zaterdag 6 april was het alweer de vijfde keer dat het Walking Dinner plaatsvond in onze wijk. Bij het Walking Dinner wordt iedere deelnemer (het waren er 23 dit keer) gekoppeld aan een kookpartner waarmee een gang wordt voorbereid. Verder is vooraf niet bekend wat men eet, bij wie en met wie. Ook dit jaar startten we gezamenlijk in de Anne Frankschool met de eerste gang: een amuse. Daarna volgden op verschillende adressen het koude voorgerecht, de soep, het hoofdgerecht en tot slot kwam de hele groep weer bij elkaar voor de desserts. Er kwamen weer overheerlijke en aparte gerechten op tafel die avond. Een vloeibare uitvoering van het voorgerecht mozzaralla met tomaat en basilicum, witlofsoep met blauwe kaas en heerlijke varianten op de traditionele aardappels/groenten/vlees.  Ook de momenteel populaire Israëlische kok Yotam Ottolenghi heeft een bijdrage mogen leveren die avond. En dat allemaal onder het genot van een glaasje wijn en steeds weer met andere tafelgenoten. En dat is de kracht van het Walking Diner: door steeds weer met andere mensen aan tafel te zitten in kleine groepen, is het een perfecte manier om je buurtgenoten nog beter te leren kennen.

Geef een reactie