Buitenspeeldag

De buitenspeeldag valt dit jaar midden in de Pinkstervakantie van de lagere scholen in Bunnik. Een leuke vakantie-activiteit, alleen er zullen ook kinderen op vakantie zijn en voor de organisatie is het lastiger voldoende vrijwilligers te vinden. Om alle kinderen van BinnenBunnik deel te kunnen laten nemen aan het samen buiten spelen op en rond het Zwarte Veldje, is besloten de buitenspeeldag  te verplaatsen. De nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt.

Walking Dinner

Op zaterdag 12 april was het alweer de zesde keer dat er een walking dinner plaatsvond in BinnenBunnik. Bij het walking dinner wordt iedere deelnemer (dit keer waren het er 21) gekoppeld aan een kookpartner waarmee een gang wordt voorbereid. Verder is vooraf niet bekend wat men eet, bij wie en met wie. Verrassend dus qua gezelschap maar ook qua smaken. Zo  konden sommigen van ons ervaren dat verse rauwe tonijn heel erg lekker is, dat zelf gemaakte ossenstaartsoep echt veel beter smaakt dan de variant uit een pakje, en dat de Marrokaanse keuken veel te bieden heeft. Voeg bij elk gerecht een lekkere wijn en gezellige tafelgenoten en de avond is geslaagd! Na het hoofdgerecht ontmoetten alle deelnemers elkaar in De Grondslag om te genieten van een dessert en een kop koffie.  En mooie afsluiting van een gezellige avond.

 

Sint Maarten

DSC08780Op 11 november gaan de kinderen van BinnenBunnik weer langs de deuren  met hun lampionnen. Zij zingen hun Sint-Maartensliederen bij iedereen die een lichtje, een kaars of een fakkel voor het raam of in de tuin heeft branden. Mogen de kinderen uit de wijk ook dit jaar weer bij u aanbellen? Reken dan op zo’n 15 tot 20 kinderen.  Lees verder